360 φωτογραφίες & Βίντεο

Αποκτήστε όμορφες 360 αεροφωτογραφίες και βίντεο για το ξενοδοχείο σας και αυξήσετε τις κρατήσεις σας.
item02
Σαντορίνη

Βίντεο / Aqua Blue

item01
Νάξος

Aerial 360° / Τοπίο

item02
Σαντορίνη

Βίντεο / Strogili

item03
Νάξος

Βίντεο /Kontos Studios

item04
Σαντορίνη

Βίντεο / Armeni Hotel

item05
Μύκονος

Aerial 360° / Τοπίο

item06
Ζάκυνθος

HD Aerial 360° / Τοπίο

item07
Πάρος

Aerial 360° / Τοπίο

item08
Μήλος

Βίντεο / Ξενοδοχείο Τάνια

item09
Πάρος

Aerial 360° / Τοπίο

item10
Κέρκυρα

Aerial 360° / Τοπίο

item12
Κέρκυρα

HD Aerial 360° / Τοπίο

Γιατί είναι τόσο σημαντική η φωτογράφηση του ξενοδοχείου σας;

  • Καλύτερες φωτογραφίες για να προσελκύσετε πελάτες
  • Περισσότεροι πελάτες πείθονται να κάνουν κράτηση
  • Δείξτε την απόστασή σας από τη θάλασσα

Πιο αναλυτικά...

Η φωτογράφηση ξενοδοχείων είναι ένας τρόπος διαφήμισης που συχνά δεν λαμβάνει την απαιτούμενη προσοχή από τους ξενοδόχους. Ωστόσο, έρευνες και πρακτικές έχουν δείξει πως η ενότητα με το photo gallery στις ιστοσελίδες των ξενοδοχείων δέχεται περίπου το 97% των επισκεπτών που κάνουν κράτηση online. Δεν είναι αυτός ένας πειστικός λόγος για να επενδύσετε στην ποιοτική φωτογράφηση του ξενοδοχείου σας;

Μια καλή φωτογραφία αυτόματα δημιουργεί συναισθήματα, μια πολύ ισχυρή παρόρμηση όταν κάποιος ψάχνει να κάνει κράτηση online. Όσοι βλέπουν φωτογραφίες από ωραία τοπία και ξενοδοχεία συχνά φαντάζονται τον εαυτό τους σε αυτά τα τοπία, επομένως είναι πιο πιθανο να κάνουν αμέσως κράτηση. Λάβετε επίσης υπόψιν πως, μαζί με τις θετικές αξιολογήσεις στα reviews sites (π.χ. Tripadvisor), η φωτογραφία αποτελεί τον πιο πειστικό παράγοντα μιας διαφημιστικής διαδικασίας και επηρεάζει σημαντικά τους επισκέπτες μιας ιστοσελίδας ώστε να πάρουν την κατάλληλη απόφαση.

Ποιοι είμαστε;

Από το 1999, η ομάδα μας έχει αναλάβει τη φωτογράφηση εκατοντάδων ξενοδοχείων, επιχειρήσεων και τοποθεσιών στα ελληνικά νησιά αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Κάθε καλοκαίρι, μια ταλαντούχα ομάδα φωτογράφων επισκέπτεται τους πελάτες μας και εξασφαλίζει ποιοτική φωτογράφηση, πανοραμική 360 και αεροφωτογράφηση / βίντεο. Χρησιμοποιούμε πάντα τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, τον κατάλληλο φωτισμό, φακούς, γωνίες και την καλύτερη τεχνολογία στην επεξεργασία των φωτογραφιών. Επίσης, εξασφαλίζουμε ότι η διάταξη των επίπλων και η οργάνωση της σκηνής φωτογράφησης αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το κατάλυμά σας.

Επικοινωνία

Φίλωνος 57, 18535 Πειραιάς
0030 211 80 04 232
info [at] 360.gr